BLOEMWERK

Boeketten en bloemstukken worden bij ons naar wens gemaakt, dus heeft u voorkeur voor kleur, formaat, korte of lange stelen verzorgen wij dit graag. Zo zien wij op dit moment een grote vraag naar bont gekleurde plukboeketten, maar ook voor een mooi biedermeier boeket of bloemstuk bent u bij ons aan het juiste adres.

( de foto’s dienen als voorbeeld en inspiratie, bloemen zijn vaak seizoensgebonden en niet altijd leverbaar)

ROUWARRANGEMENTEN

Op momenten van rouw en verdriet, staan wij graag voor u klaar…

Bent u opzoek naar een passend rouwarrangement, voor een waardig afscheid, wij denken graag met u mee en zullen u adviseren over de vele mogelijkheden.

BRUIDSBLOEMWERK

Wat leuk, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wij adviseren jullie graag over de mogelijkheden binnen het bruidsbloemwerk.

Er is natuurlijk heel veel mogelijk, hieronder volgen een aantal suggesties:

  • Bruidsboeket & Bruidegomcorsage
  • Gastencorsages
  • Bruidsmeisjes boeketje/Jonkerstafje
  • Bloemen voor in het haar
  • Polscorsages
  • Auto/Koetsversieringen
  • Versiering & Aankleding op zowel trouw als feest locatie
  • Mandjes met rozenblaadjes
  • Bloemstukje voor bij Maria bij kerkelijk huwelijk

KAMERPLANTEN EN PLANTENARRANGEMENTEN

Kamerplanten brengen sfeer en kleur in elk interieur, planten brengen niet alleen gezelligheid maar het is ook goed voor de luchtvochtigheid in huis.

Kamerplanten zijn er in vele soorten en maten, wij hebben dan ook een ruim assortiment op voorraad, bent u opzoek naar iets speciaals wij gaan dagelijks op inkoop en kunnen altijd voor u opzoek.

Het is mogelijk bij ons uw bloempotten op te laten vullen maar ook voor leuke plantenarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

BEDRIJFS BEPLANTING EN BLOEM AANKLEDING

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsbeplanting , bent u opzoek of heeft u interesse neem contact op met ons team en we bespreken de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om het onderhoud van uw planten door ons te laten verzorgen.

BLOEMENABONNEMENTEN

Wij verzorgen bloem abonnementen, voor bijvoorbeeld op de balie of in de ontvangstruimtes. Wij leveren dan een mooi boeket in een leenvaas, zodat het direct mooi kan staan. Wij zorgen ervoor dat het een steeds wisselend boeket, vaas, kleur en stijl is zodat het elke keer weer verrast.

Het bloem abonnement wordt naar wens afgestemd en is zowel wekelijks, eens per twee weken of maandelijks te bestellen.

BUITENPLANTEN EN BUITENPLANTARRANGEMENTEN

Wij voeren een breed assortiment aan buitenplanten, u kunt bij ons terecht voor zowel vaste planten, kuipplanten als éénjarige planten.

Ons assortiment wisselt met de seizoenen mee.

Voor een goed advies kunt u bij ons terecht, Hovenier Hennie denkt graag met u mee.

ZIJDE BLOEMEN/PLANTEN

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan zijde bloemen en planten, niet van echt te onderscheiden en wisselend met de seizoenen mee. Altijd up to date met de laatste trends.

Of u nu opzoek bent naar een losse tak of een arrangement wij helpen u graag.

POTTERIE & WOONACCESSOIRES brengt sfeer in elk interieur.

Wij voeren een breed assortiment potterie en vazen, van vele verschillende merken, daarnaast hebben wij een snel wisselend assortiment aan woonaccessoires, zodat u voor de laatste trends op het gebied van interieur bij ons terecht kan.

Houdt onze social media in de gaten voor een actueel assortiment.